Kestävä työympäristö

 

Kun voit hyvin, olet tehokkaampi. Ja koneet, jotka kestävät, ovat kustannustehokkaampia. Tämän varmaan jo tiesitkin. Mutta tiesitkö, että bensiinin valinta työpaikalla määrittää sen turvallisuuden ja tuottavuuden tason? Kerromme tässä artikkelissa, miten ja miksi näin on.


Valitse bensiini huolella

Kaikki tietävät, miksi tarvitsemme kypäriä ja suojavaatteita, mutta harvat ajattelevat bensiinin vaikutusta turvallisuuteen. Aspenin alkylaattibensiinillä luot terveellisemmän työympäristön ilman uneliaisuutta ja päänsärkyjä, joita haitalliset ainesosat tavallisessa bensiinissä aiheuttavat. Tämän lisäksi moottorisi käy sujuvammin, ei karstoitu ja siksi käynnistyy joka kerta – jopa kausivarastoinnin jälkeenkin. Tämä tarkoittaa, että koneesi kestävät pidempään, eikä niitä tarvitse huoltaa tai korjata niin usein.

Ymmärrämme tilanteesi

Haluat ajatella pitkällä tähtäimellä, työskennellä turvallisesti ja olla tarkkana kustannusten kanssa. Tämän vuoksi on tärkeää tehdä selkeä ero laadukkaan bensiinin ja huonolaatuisten kopioiden välille. Aspen on se aito ja alkuperäinen jo vuodesta 1988. Alkylaattibensiinimme on puhtaampaa kuin tavallinen bensiini. Se on myös paremmin säilyvää ja terveellisempää käytössä. Siksi sen hintaero verrattuna tavalliseen bensiinin on ihan perusteltua – Aspenin hyödyt ovat yksinkertaisesti paljon suuremmat.Tiesitkö että…?

  • Aspen on turvallisempi vaihtoehto. Alkylaattibensiinimme ei sisällä haitallisia olefiinejä eikä aromaattisia hiiliyhdisteitä, joita on tavallisessa bensiinissä. Aspenin kanssa sinun ei tarvitse hengittää näitä vaarallisia aineita, jotka voivat heikentää työtehoa ja johtaa sairastumiseen. Täältä voit lukea lisää siitä, miten Aspenin alkulaattibensiini parantaa työympäristöäsi.

  • Aspenilla on puhdistava vaikutus. Alkylaattibensiinimme ei sisällä etanolia ja puhdistaa moottoreitasi karstalta, jotta ne toimivat paremmin. Toisin kuin E10-bensiini, alkylaattibensiinillämme on pitkä säilyvyysaika, joten sitä voi varastoida. Tämä tarkoittaa, että moottorisi välttyvät vahingoittumiselta kausivarastoinnin aikana. Voit lukea lisää, miten Aspen eroaa E10-bensiinistä täältä. Kauan eläköön koneesi!

  • Alkylaatissa ja alkylaatissa on eroa. Yli 30 vuotta sitten Aspen loi vallankumouksellisen bensiinin. Siksi ymmärrämme, miksi niin moni yrittää kopioida meitä. Se on melkein imartelevaa. Mutta muista: maksa aina laadusta, älä koskaan huonompilaatuisesta kopiosta. Kun tankkaat Aspenin alkylaattibensiinilla, moottorisi pysyvät helposti käynnistyvinä ja helposti huollettavina. Siksi valitse aina oikea bensiini – valitse Aspen, se aito ja alkuperäinen jo vuodesta 1988.

  • Fossiilipolttoaineessa ja fossiilipolttoaineessa on eroa. Aspenin alkylaattibensiinillä on vähäisempi vaikutus ilmakehän otsonipitoisuuteen kuin tavallisella bensiinillä. Ja koska Aspen on niin puhdasta, se toimii loistavasti kaikissa moottorilaitteissa. Alkylaattibensiinimme on yksinkertaisesti parempi ja kestävämpi vaihtoehto ihmisille, koneille ja ympäristölle.

  • Bensiinikäyttöisiä koneita tarvitaan. On tilanteita, joissa sähkö- ja akkukäyttöisten koneiden käyttö on haastavaa. Esimerkiksi metsätöissä vain bensiinikäyttöinen kone on toimiva vaihtoehto. Sen vuoksi on tärkeää valita polttoaine huolella. Ja kun täytät tankkisi Aspenilla, voit olla varma, että valitset parhaan ja kestävämmän polttoaineen.

 

Tulevaisuuden polttoaine

1988 syntyi haave paremmasta polttoaineesta. Perustajamme Roland Elmäng näki, miten moottorisahojen pakokaasujen päästöt vaikuttivat ahkeriin metsätyömiehiin. Ronaldin visiosta tuli totta, ja vielä tänäkin päivänä meillä on sama visio: Varmistaa turvallinen ja kestävämpi työympäristö.

Olimme ensimmäinen yritys, joka tuotti alkylaattibensiiniä. Ja aitona ja alkuperäisenä Aspen tarjoaa polttoainetta, jota on jalostettu yli 30 vuotta. Kehitymme jatkuvasti, ja jokainen Aspenin kanisteri sisältää vuosikymmeniä tutkimusta ja testaamista. Se on sekä ylpeytemme että velvollisuutemme. Aspen tulee aina olemaan polttoaine, joka välittää. Täältä voit lukea lisää matkastamme.

Täältä löydät Aspenin

Tuotteitamme myydään ympäri maata – löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä.