Ryhdy Aspenin jälleenmyyjäksi

Lantmännen Aspen on koko maan kattava jälleenmyyjien verkosto. Tuotteitamme myydään palvelevissa ammattiliikkeissä, rakennus- ja vähittäiskaupoissa, venesatamissa ja huoltoasemilla.

Yhteinen nimittäjä on, että kaikki jälleenmyyjät ovat vakiintuneita bensiinikäyttöisten koneiden tai polttoaineiden myyjiä.

Meillä on valikoima houkuttelevia tuotteita, jotka ovat ystävällisiä ihmiselle, koneelle ja ympäristölle. Kysyntä kasvaa jatkuvasti ja olemme aina kiinnostuneita löytämään uusia jälleenmyyjiä.

Oletko kiinnostunut? Mahtavaa! On kolme asiaa, jotka on kuitenkin tärkeä tietää:

  • Myymme vain jälleenmyyjien kautta
  • Logistiikkamme perustuu siihen, että pystymme toimittamaan koko- tai puolilavoina – tai irtotavarana
  • Jotta voimme myydä tuotteitamme, vaaditaan lupa syttyvien tuotteiden varastointiin

Syttyvien aineiden varastointia koskeva vaatimus on ehdoton edellytys. Paikallinen paloviranomainen myöntää tällaisen luvan. Jälleenmyyjä on vastuussa siitä, että lupa on hankittu ennen kuin tuotteiden myynti aloitetaan.

Jos yrityksesi on mielestäsi suuntautunut edellä kuvatulla tavalla ja sinulla on tai saat luvan syttyvien tavaroiden varastointiin, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Esittele yrityksesi, kuvaile miten täytätte kriteerit ja miten voimme ottaa teihin yhteyttä, ja me olemme yhteydessä.