Vaihda polttoainetta!

On aika täyttää säiliö polttoaineella, jolla on suuri ero sinulle ja työllesi. Olipa kyse puutarhatyöstä tai metsätöistä, on meillä polttoainetta, joka on sinulle, koneellesi ja ympäristöllesi parempi.

BECAUSE WE CARE...

Saat hyvän kevään ja kesän Aspen-tuotteilla. Varmista hyvä kevät ja kesä Aspen-tuotteilla

Olemme lähestymässä uutta kevät- ja kesäkautta, joten älä unohda tarkistaa koneitasi nyt, jotta olet valmis aloittamaan, kun ruoho alkaa kasvaa. Jos täytät ne myös Aspen-alkylaattibensiinillä, on sinulla hyvä mahdollisuus saada koneesi käynnistymään heti ensinmäisellä kerralla.

Lähes kaikki Suomessa myytävä bensiini sisältää jopa 5 % etanolia. Se saattaa aiheuttaa korroosiota ja aiheuttaa kosteuden imeytymistä polttoaineeseen. Tällöin moottoria voi olla vaikea käynnistää, ja moottori saattaa käydä epätasaisesti. Lisäksi etanoli voi liuottaa polttoainesäiliöön ajan mittaan kertynyttä likaa ja kerrostumia, mikä voi tukkia polttoainejärjestelmän. Silloin moottoria voi olla vaikea käynnistää. Se saattaa käydä epätasaisesti ja pahimmassa tapauksessa rikkoutua. 

Joten on monia syitä korvata tavallinen bensiini Aspen-alkylaattibensiinillä. Moottori käynnistyy helpommin, se toimii tasaisesti ja tehokkaasti eikä moottoriin keräänny karstaa. Se on yksinkertaisesti parempi sinulle, koneellesi ja ympäristöllesi.

Aspen Park - uusi valikoima voiteluaineita
Jos haluat myös korkealaatuisia öljyjä koneellesi, valitse Aspen Park, täysin uusi voiteluainevalikoima. Se täyttää uusimmat tuotespesifikaatiot ja soveltuu erinomaisesti sekä ammattilaisille että kotinikkareille. Täältä voit lukea lisää tuotevalikoimasta.

Millainen työympäristösi on?

Mielestämme koneiden tulee olla helppoja hoitaa, käynnistää ja käyttää – sekä ennen kaikkea ympäristöystävällisiä. Oletko samaa mieltä?

Lue lisää siitä, miten voit parantaa työympäristöäsi.

Löydä oikea polttoaine

Kaksitahtimoottoriin kannattaa valita punainen Aspen 2 -kanisteri. Nelitahtimoottoreihin sopii sinisessä kanisterissa myytävä Aspen 4. Etkö ole varma, onko koneesi tai veneesi moottori kaksi- vai nelitahtinen? Moottorisahoissa, raivaussahoissa, katkaisukoneissa, pensassaksissa ja mopoissa on yleensä kaksitahtimoottori. Ruohonleikkureissa, puutarhajyrsimissä, lumilingoissa, venemoottoreissa ja mopoissa on usein nelitahtimoottori.

Tutustu tuotevalikoimaan