Vaihda polttoainetta kesäksi!

Kesällä sitä haluaa kaiken yksinkertaisesti toimivan. Auringon on paistettava, kasvien kukoistettava ja kalan syötävä. Lisäksi moottorin on käynnistyttävä helposti ja jaksettava yhtä kauan kuin sinäkin. Yhä uudelleen ja uudelleen ilman hankalia keskeytyksiä. Vaihda polttoaineeksi Aspen 2 ja Aspen 4, niin voit jatkaa töitä pitkälle kesäyöhön.

Tavallinen bensiini kannattaa vaihtaa Aspen 2- ja Aspen 4 -alkylaattibensiineihin monestakin syystä. Moottori käynnistyy helpommin. Käynti tehostuu ja on tasaisempaa. Moottorin osat eivät tukkeudu. Tuote kestää pitkäaikaisvarastointia. Parempaa ihmisille, koneille ja ympäristölle.

Näin suojelet elämää merenlahdellasi

Kilpaile ja voita polttoainetta!

Nyt voit voittaa alkylaattibensiiniä, jonka arvo on 150 €

Toimi näin:

  • Osta kanisteri Aspen 2- tai Aspen 4 -alkylaattibensiiniä. Lataa kuva, josta näkyy, miten käytät suosikkipolttoainettasi.
  • Perustele, miksi juuri sinun pitäisi voittaa.
  • Käytä tunnisteita #vaihdapolttoainetta ja @Aspenfuels.

Kilpailuaika päättyy 15. elokuuta 2020. Aspenin ja Welcomin edustajista koostuva raati valitsee kolme voittajaa. Lantmännen Aspenin työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Raadin päätöksestä ei voi valittaa. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että Lantmännen Aspen säilyttää tietojasi vuoden ajan voidakseen ottaa yhteyttä voittajiin ja lähettää heille palkinnot. Lisäksi hyväksyt, että nimesi voidaan julkaista osoitteessa aspenfuels.fi.

Löydä jälleenmyyjä

Löydä oikea polttoaine

Kaksitahtimoottoriin kannattaa valita punainen Aspen 2 -kanisteri. Nelitahtimoottoreihin sopii sinisessä kanisterissa myytävä Aspen 4. Etkö ole varma, onko koneesi tai veneesi moottori kaksi- vai nelitahtinen? Moottorisahoissa, raivaussahoissa, katkaisukoneissa, pensassaksissa ja mopoissa on yleensä kaksitahtimoottori. Ruohonleikkureissa, puutarhajyrsimissä, lumilingoissa, venemoottoreissa ja mopoissa on usein nelitahtimoottori.

Tutustu tuotevalikoimaan

Täytä tankki ennen talvilepoa

Täytä tankki Aspenilla ennen kuin laitat koneen tai veneen säilöön kauden jälkeen, niin moottori on käyttövalmis talvilevon jälkeen. Tavallisesta bensiinistä poiketen Aspenin alkylaattibensiini kestää pitkäaikaista varastointia. Aspen 2 ja 4 pitävät moottorin hyvässä kunnossa koko talven ajan tukkimatta sen osia.