Aspen 4

Polttoaine erityyppisiin nelitahtimoottoreihin

Aspen 4 on erityisesti nelitahtimoottoreille kehitetty alkylaattibensiini. Sitä voidaan käyttää erilaisissa nelitahtimoottoreissa, kuten ruohonleikkureissa, puutarhajyrsimissä ja lumilingoissa.

Tämä polttoaine on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattikäyttäjien kanssa. Työn tuloksena on polttoaine, jonka ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja joka parantaa huomattavasti käyttäjän työympäristöä.

Aspen 4 ei sisällä lähes lainkaan vahingollisia aineita, kuten bentseeniä ja muita aromaatteja. Paitsi että käyttäjälle tarjotaan parempi työympäristö ja haitalliset päästöt minimoidaan, moottori pysyy myös puhtaampana. Puhdas polttoaine minimoi nokijäämät ja karstan moottorin osissa, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin. Moottori on helpompi käynnistää ja lisäksi polttoaine kestää pitkäaikaisvarastointia.

Etkö ole varma, onko moottorisi kaksi- vai nelitahtinen? Tarkista, onko siinä täyttöaukkoa öljyn lisäämiseksi tai ehkä mittatikku? Siinä tapauksessa se on nelitahtinen moottori. Silloin kannattaa valita Aspen 4.

Joskus saatat tarvita hieman apua löytääksesi oikean bensiinin moottorillesi. Ensimmäinen askel on lukea tämä artikkeli tietopankistamme.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Käyttöalueet

Koko

Tuotetta on saatavana 1, 5, 25 ja 200 litran pakkauksissa.

.