Aspen 2

Polttoaine ilmajäähdytteisiin kaksitahtimoottoreihin

Aspen 2 on alkylaattibensiini, joka myydään valmiiksi sekoitettuna ja joka sisältää 2 % Aspenin täyssynteettistä kaksitahtiöljyä. Aspen 2 sopii erilaisiin ilmajäähdytteisiin kaksitahtimoottoreihin. Tällaisen moottorin löydät esimerkiksi moottorisahasta, trimmeristä, perämoottorista, maantiivistäjästä, katkaisukoneesta, pensasleikkurista ja mopedista.

Tämä polttoaine on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattikäyttäjien kanssa. Työn tuloksena on polttoaine, jonka ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja joka parantaa huomattavasti käyttäjän työympäristöä.

Aspen 2 ei sisällä lähes lainkaan vaarallisia ainesosia, kuten bentseeniä ja muita aromaatteja. Paitsi että käyttäjälle tarjotaan parempi työympäristö ja haitalliset päästöt minimoidaan, moottori pysyy myös puhtaampana. Puhdas polttoaine minimoi nokijäämät ja karstan moottorin osissa, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin. Moottori on helpompi käynnistää ja lisäksi polttoaine kestää pitkäaikaisvarastointia.

Etkö ole varma, onko moottorisi kaksi- vai nelitahtinen? Tarkista, onko siinä täyttöaukkoa öljyn lisäämiseksi tai ehkä mittatikku? Siinä tapauksessa se on nelitahtinen moottori.

Oletko vieläkin epävarma? Tietopankistamme löydät artikkelin, jossa annamme perusteellisemman vastauksen kysymykseen, mikä polttoaine sopii mihinkin moottoriin.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Käyttöalueet

Koko

Tuotetta on saatavana 1, 5, 10, 25 ja 200 litran pakkauksissa.