Täytämme ajatuksesi ja tankkisi

Tiesitkö, että tankissasi oleva bensiini on muutakin kuin pelkkä polttoaine? Se määrittää itse asiassa sen, miten kauan koneesi kestää ja miten terveellinen työympäristösi on. Ohessa kerromme, mitä voit tehdä välttääksesi kalliit korjauskustannukset ja haitalliset pakokaasupäästöt – olet sitten aikeissa kaataa puun, rakentaa jotakin suurta tai laittaa koneesi säilöön sesongin päätteeksi.

 

Moottorisahasi pitää käynnistyä joka kerta

Viime vuonna jouduimme kokemaan sekä sähkö- että polttopuukriisin. Siksi monet talon omistajat tarttuivat moottorisahaan ja tekivät itse omat polttopuunsa talveksi. Entä tänä vuonna? Sitä ei vielä oikein tiedetä, mutta monet asiat viittaavat siihen, että moottorisahat ovat käytössä tänäkin syksynä. Siksi haluamme antaa sinulle ajattelemisen aihetta ennen kuin täytät tankin:

Tavallinen bensiini sisältää muun muassa etanolia, joka kuluttaa moottoria, kaasutinta ja kumitiivisteitä. Tästä ei kuitenkaan kärsi vain moottorisaha. Moottorisahaa pitelevä joutuu työskentelemään pakokaasupäästöissä, jotka sisältävät haitallisia hiilivetyjä ja muita myrkyllisiä aineita.

Aspenin alkylaattibensiini ei sisällä lainkaan etanolia ja se on jopa 99 % puhtaampaa kuin tavallinen kaupallinen bensiini. Alkylaattibensiinimme palaessa moottori sen sijaan puhdistuu noesta ja haitallisesta karstasta. Samalla pakokaasut puhdistuvat, etkä joudu saastuttamaan työympäristöäsi.

Muista siis: mitä puhtaamman bensiinin valitset, sitä enemmän vastinetta saat rahoillesi. Kun tankissa on Aspenin alkylaattibensiiniä, moottorisahasi käynnistyy joka kerta ja saat terveellisemmän työympäristön.

Työ, joka ei mene metsään

Perustajamme Roland Elmäng näki, miten raskasta työtä tekevät metsurit joutuivat seisomaan moottorisahojensa bensiinihöyryissä ja pakokaasuissa, ja miten äärimmäisen paljon aikaa reistailevaan moottoriin voi tuhlautua. Roland tarttui toimeen ongelman ratkaisemiseksi yli 30 vuotta sitten, ja toteutamme edelleen hänen visiotaan turvallisesta ja kestävästä työympäristöstä. Siksi Aspen 2 on aina järkevä polttoainevalinta, kun puita täytyy kaataa, polttopuita pilkkoa ja vesakkoa raivata.

Rakenna turvallisesti

Rakennat sitten isoilla koneilla tai pienimuotoisemmin vapaa-ajallasi, ansaitset tietenkin sekä turvallisen että luotettavan työympäristön. Silloin tarvitset puhtaamman bensiinin kuin sen, jolla tankkaat autosi. Siksi Aspenin alkylaattibensiini on olemassa – se sisältää jopa 99 prosenttia vähemmän haitallisia hiilivetyjä. Se sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat terveyttään, ympäristöään ja työvälineitään. Täältä löydät oikeat tuotteet turvallisiin työpäiviin.

Vinkkejä syksyksi!

Ruohonleikkuri ja veneen moottori ovat pian hoitaneet tehtävänsä tämän vuoden osalta. Mutta ennen kuin siirrät ne säilöön sesongin päätteeksi, muista täyttää tankki Aspenin alkylaattibensiinillä. Silloin vältät vuotavat kumitiivisteet ja letkut, eikä moottori kärsi. Tavallinen kaupallinen bensiini sisältää nimittäin etanolia, joka kuluttaa koneistoa ja sitoo kosteutta, mikä voi aiheuttaa ruostumista. Aspenin alkylaattibensiini ei sisällä lainkaan etanolia. Lisäksi se säilyy pitkään ja moottori sen sijaan puhdistuu noesta ja haitallisesta karstasta.

Haluamme täyttää ajatuksesi ja tankkisi

Tiedämme nimittäin, miten voimme parantaa koneidesi suorituskykyä ja työympäristöäsi. Sinun tulee voida työskennellä tehokkaasti ilman kalliita korjauksia tai haitallisia pakokaasupäästöjä. Aspenin alkylaattibensiinillä se onnistuu helposti. Pidennä siis koneidesi käyttöikää ja paranna niiden suorituskykyä valitsemalla puhtaampi polttoaine.