On uusien tapojen aika!

Aurinko paistaa ja voimme vihdoin aloittaa puutarhatyöt, veneretket ja kesäiset rakennushankkeet. On mahtavaa aikaa olla ulkona, ja me Aspenissa haluamme, että niin on jatkossakin. Haluamme siksi auttaa sinua luopumaan epäterveellisistä polttoainetottumuksistasi. Sinä, koneesi ja kaikki lähelläsi olevat ihmiset ansaitsevat parempaa – tässä kerrotaan mitä ja miksi.Ensinnäkin onko "tavallinen bensiini" huono tapa?

Se riippuu koneesta. Tavallinen bensiini, joka tunnetaan myös nimellä E10-bensiini, on tarkoitettu lähinnä suurempiin ajoneuvoihin, joita käytetään ympäri vuoden. Pienemmissä koneissa, kuten ruohonleikkurissa tai veneen moottorissa, E10-bensiinistä voi kuitenkin olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Se sisältää nimittäin 10 % etanolia, joka sitoo kosteutta varastoinnin aikana ja voi aiheuttaa ruostumista, kulumista ja koneiden suorituskyvyn heikkenemistä. Mutta myös pahanhajuisia pakokaasuja. Joten kyllä – tavallinen bensiini on itse asiassa huono tapa niille, jotka haluavat leikata ruohoa, nauttia veneretkestä, leikata pensaita, kaataa puita tai ajaa mönkijällä.

Ansaitset jotain parempaa
Kyse on sinun ja muiden ilmasta. Kyse on siitä, että voidaan työskennellä turvallisesti ja keskittyneesti, huolehtia käytössä olevista koneista ja nauttia järvestä sitä rasittamatta. Uudet, terveellisemmät polttoainetottumukset parantavat sinun, ympäristösi ja koneesi hyvinvointia ja toimintakykyä. Siirtyminen Aspen-alkylaattibensiiniin merkitsee siis luopumista epäterveellisestä polttoainetottumuksesta – sekä luonnossa että koneessa. Tästä johtuen:

  1. Parempi ilma on tervettä järkeä. Kun tankissasi on Aspen-alkylaattibensiiniä, annat merkittävän panoksen sekä itsellesi että ympäristöllesi. Silloin sinä vältyt, ja kaikki lähelläsi olevat välttyvät, aromaattisilta hiiliyhdisteiltä, olefiineiltä ja muilta haitallisilta aineilta, joita tavallisessa bensiinissä on. Arjestasi tulee turvallisempaa, ilman uneliaisuutta ja päänsärkyä aiheuttavia pakokaasuja.

  2. Koneesi kestävät pidempään. Aspen-alkylaattibensiini on etanolitonta, toisin kuin kaupallinen E10-bensiini. Siksi se kestää varastointia ja puhdistaa moottoria, eikä kuluta sitä. Moottorien käynnistys ja koneiden käyttö on helppoa myös talvitauon jälkeen. Lyhyesti sanottuna: kun tankissa on Aspenia, koneet kestävät pidempään ja niiden käyttö on edullisempaa.

Haasta vanhentunut – valitse hienostunut

Oletpa ammattilainen tai tee-se-itse-harrastaja, tarvitset polttoainetta, jolla koneesi toimii niin kuin pitääkin, vahingoittamatta sinua tai muita lähelläsi olevia. Alkylaattibensiini on vastaus, ja Aspen on alkuperäinen alkylaattibensiini.

Olemme jalostaneet polttoaineitamme yli 30 vuotta ja olleet edelläkävijöitä alkylaattibensiinin alalla. Monet yrittävät jäljitellä meitä, mutta kukaan ei saavuta sitä korkeaa laatua, josta on tullut tunnusmerkkimme. Muista siis: laatua ostetaan, kopioista joudutaan maksamaan. Tee siis aina oikea valinta – valitse Aspen, alkuperäinen alkylaattibensiini vuodesta 1988 alkaen. Täältä löydät oikean polttoaineen koneillesi ja paikan, mistä ostaa sitä.

Laatua ostetaan, kopioista joudutaan maksamaan