Aspen tänään ja huomenna

Aspen on osaamisintensiivinen yritys. Kehitämme pääkonttorissamme Hindåsissa Göteborgin ulkopuolella polttoaineita, öljyjä ja tarvikkeita pienmoottoreille.

Historiamme alkoi ratkaisuista vaikeaan ongelmaan: moottorisahojen ja raivaussahojen pakokaasujen metsätyöntekijöille aiheuttamista terveysongelmista.

Huoli ja sitoutuminen, jotka johtivat tähän innovaatioon, luonnehtivat yritystämme vielä tänäkin päivänä. Tavoitteemme on aina lanseerata ja myydä tuotteita, jotka ovat ystävällisempiä ihmiselle, koneelle ja ympäristölle.

Aspen-tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailmaa. Suurimmat markkinamme ovat edelleen Euroopassa, mutta kasvu on vakaata ja suunnitelmamme on, että se jatkuu.

Miten työskentelemme ympäristökysymyksissä

Tuotteemme ovat parempia ympäristölle kuin markkinoiden muut vaihtoehdot. Mutta tavoitteemme eivät pääty tähän. Tavoitteenamme on minimoida tuoteprosessin kaikkien vaiheiden ympäristövaikutukset, ei ainoastaan noudattamalla lain vaatimuksia vaan säilyttämällä korkeampi taso. Siksi pyrimme aina aktiivisesti ostamaan tuotteita ja palveluita, jotka aiheuttavat pienimmän mahdollisen ympäristövaikutuksen sekä valmistuksessa, kuljetuksessa, käytössä, hävittämisessä että kierrätyksessä.

Tavoitteemme tällä alueella on muotoiltu selkeästi ympäristökäytännössämme. Sen löydät täältä. Olemme myös sertifioitu standardin ISO 14001 mukaan. Voit ladata sertifikaatin täältä.

Tietoa Aspenista

Aspen kuuluu Lantmännen-konserniin, jonka omistaa 20 000 ruotsalaista maanviljelijää. Lantmännen-konsernilla on liiketoimintaa maataloudessa läpi koko arvoketjun aina pellolta ruokapöytään asti. Aspen tarjoaa ympäristöystävällisiä polttoaineita. Aspeniin kuuluu myös Agrol-tuotemerkki, joka on merkittävä voiteluainetoimittaja ammattimarkkinoilla. Lisätietoja Lantmännenistä on annettu osoitteessa www.lantmannen.com.

Aspenin perustamisesta saakka tuotteemme ovat vähentäneet suuria määrä haitallisten aineiden päästöjä. Aineiden, joilla on kielteinen vaikutus ihmisiin, koneisiin ja ympäristöön.

Aiomme jatkaa tätä.

Jatkamme polttoaineidemme parantamista ja kehitämme täysin uusia tuotteita, jotka ovat ystävällisiä ihmisille, koneille ja ympäristölle. Huolehtiminen ja sitoutuminen olivat ensimmäisen tuotteemme perusta, ja se tulee olemaan johtotähtemme myös tulevaisuudessa. Siihen voit luottaa.

 

Miten työskentelemme laadun kanssa

Kokonaisnäkökulma on Aspenille tärkeä. Se luonnehtii kaikkea mitä teemme ja sitä, miten johdamme liiketoimintaamme. Tämä asenne on olennaista laatutyöllemme, josta voit lukea lisää täältä. Se on myös asenne, joka luo parhaat edellytykset pitkän aikavälin hyvälle kannattavuudelle ja kilpailukyvylle.

Vuodesta 1998 lähtien olemme työskennelleet kansainvälisten laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 ja 14001 mukaisesti. Täältä voit ladata sertifikaatit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

 

Miten käsittelemme henkilötietojasi

Kun käytät verkkosivujamme ja muita digitaalisia kanavia tai otat meihin yhteyttä esimerkiksi asiakaspalveluasioissa, käsittelemme henkilötietojasi. Meille on tärkeää, että tämä tapahtuu sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti, että tunnet olosi turvalliseksi tavasta, jolla käsittelemme tietojasi, ja että tiedät, mitä oikeuksia sinulla on tähän liittyen. Jos haluat perehtyä tähän tarkemmin, lue tietosuojakäytäntö, jonka olemme laatineet yhteistyössä emoyhtiömme Lantmännenin kanssa. Sen löydät täältä.