Aspen Classic Vehicle Fuel

Polttoaine veteraaniajoneuvoihin

Aspen Classic Vehicle Fuel on oikea bensiini, kun haluat pitää hyvää huolta veteraaniajoneuvostasi. Tämä polttoaineemme pysyy mahdollisimman vakaana varastoinnin aikana, joten lempiajoneuvosi saa parhaan mahdollisen suojan pitkien talvikuukausien aikana.

Bensiini on etanolitonta ja siihen on sekoitettu huolellisesti valittuja komponentteja. Vahingollisten aineiden, kuten bentseenin ja aromaattien, määrä on pienempi tavalliseen bensiiniin verrattuna. Tavallisen bensiinin taipumus kiehua ja muodostaa höyrysulku on minimoitu. Huolellisen laadunvalvonnan ja tiukan teknisen määrittelyn ansiosta Aspen Classic Vehicle Fuel tarjoaa tasaisen laadun, joka on erittäin tärkeää kaasutinmoottoreille. Hyvin toimiva moottori palaa optimaalisesti ja aiheuttaa vähemmän päästöjä.

Aspen Classic Vehicle Fuel on 98-oktaaninen bensiini, joka täyttää teknisen standardin EN 228, jota useimmat autonvalmistajat suosittelevat. Tuote sopii tietenkin myös moottoripyöriin, mopoihin, vanhoihin bensiinitraktoreihin ja muihin harrastusajoneuvoihin.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Käyttöalueet

Black and white icons for classic vehicles as a car, mc and a moped

Koko

Saatavana 25 litran metallitynnyreissä.

.