Aspenin kilpapolttoaineet tekevät moottoriurheilusta rehellisempää.

Tavaramerkit ovat tärkeitä moottoriurheilussa

Moottoriurheilussa korkealuokkaiset tuotteet ovat hyvin tärkeitä. Niissä ei tingitä hinnan tai laadun suhteen. Halutaan aina ”parasta”. Olemme Aspenilla ylpeitä siitä, että ala on valinnut meidän polttoaineemme 20 000–30 000 Euro arvoisilla moottoreilla varustettuihin kilpa-autoihin.
 


STCC TCR Scandinavian toisenlainen kilpakausi

Tämä kilpakausi oli erilainen kuin mikään muu, ja sen päätti STCC TCR Scandinavian kauden finaali, joka ajettiin Knutstorp Ring -radalla 10. lokakuuta. Keväällä uskottiin pitkään, ettei kilpailua voida järjestää lainkaan koronaviruksen takia. Sitten päätettiin kuitenkin järjestää osa ajoista, mutta ilman yleisöä. Tapahtuma järjestettiin luokissa STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic ja V8 Thunder Cars. Aspen oli valmiina toimittamaan korkeaoktaaniset polttoaineet Aspen+ ja Aspen R. Ne ovat kaksi täydellisen suorituskyvyn tarjoavaa polttoainetta, jotka täyttävät kansainväliset kilpa-ajosäännöt.

         

 

Aspen kilpapolttoaineiden virallinen toimittaja

Aspen on ollut STCC:n virallinen polttoainetoimittaja Pohjoismaissa luokissa Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic ja V8 Thunder Cars jo vuosien ajan. Pitkäaikaiseen yhteistyöhön moottoriurheilualan kanssa on pääasiassa kaksi syytä. Ensimmäinen on polttoaineidemme vakaus ja laatu. Kun autoissa käytetään Aspenin polttoaineita, voidaan keskittyä muihin asioihin. Muita säätöjä ei tarvita, sillä polttoaine toimii täsmälleen samalla tavalla myös, kun avataan seuraava kanisteri. Toinen syy on logistiikka. Vuosien varrella olemme luoneet rutiineja ja toimintatapoja, jotka helpottavat ja tehostavat käyttöä, mitä sekä tiimit että teknikot arvostavat suuresti. Aspenin polttoaineet ovat yhtä tärkeitä radalla kilpaileville ajoneuvoille kuin muutkin keskeiset komponentit.

Voimme ylpeinä todeta, että Aspenin kilpapolttoaineet tekevät moottoriurheilusta rehellisempää. Polttoaineiden tasaisen laadun ansiosta kaikki kilpailevat samoilla edellytyksillä ja polttoaineillamme on myös pienempi ympäristövaikutus.

Viisi tosiasiaa Aspenin kilpapolttoaineista

  • Säilyttävät aina korkean ja tasaisen laadun.
  • Nopea palaminen.
  • Vähentävät moottorin nakutuksen riskiä.
  • Vähentävät moottorin kulumista ja pidentävät sen käyttöikää.
  • Vähemmän vaarallisia bensiinihöyryjä.

Lue lisää.
Aspen+
Aspen R