Kestävä työympäristö on se mistä aloitimme – ja mihin olemme menossa.

 

Etanoliton polttoaine, jolla on erittäin pitkä säilyvyysaika
Moottori, joka kuluu vähemmän ja tuottaa parhaan suoritustehon joka kerta on avain kitkattomaan työpäivään. Tämä on mahdollista, koska Aspen valvoo tuotantoketjun jokaista vaihetta, mikä antaa meille kokonaiskuvan tuotteen koko matkasta – jalostamosta kanisteriin. Tällä tavalla voimme varmistaa korkean laadun jokaisessa erässä.

Kun tankkaat pienet moottorisi Aspenilla, ne starttaavat joka kerta – vaikka ne olisivat olleet kuukausia käyttämättöminä. Aspenin alkylaattibensiinin tankkaaminen merkitsee myös puhtaampaa moottoria, joka ei tukkeudu. Työsi sujuu silloin vaivattomasti.

Itse asiassa yksi tärkeimmistä eduista, joita korkealaatuiseen alkylaattibensiiniin siirtymisestä seuraa on, että se aiheuttaa paljon vähemmän kulumista ja haitallisia vaikutuksia – sekä moottorille että sitä käyttäville ihmisille. Puhtaampaa polttoainetta käytettäessä moottorin riski vikaantua, sammua ja tukkeutua on paljon pienempi. Jos sinun ei tarvitse viedä konetta huoltoon niin usein, se hyödyttää yritystoimintaasi, ja sinulla on paljon kestävämpi konekanta.

Myös ihmiset hyötyvät Aspenin alkylaattibensiinin käytöstä. Ennen kaikkea, sinä voit paremmin. Kun voit hyvin, olet tehokkaampi työssäsi. Tyytyväiset ja terveet työntekijät ovat menestyvän yrityksen tärkein tekijä. Ensimmäinen askel kohti terveellisempää työympäristöä on siirtyminen alkuperäiseen alkylaattibensiiniin – Aspeniin.

Ihmisistä huolehtiminen on perimässämme

Kaikki sai alkunsa koneita käyttävistä ihmisistä huolehtimisesta, se on meidän perimässämme. Vuodesta 1988 lähtien olemme työskennelleet kestävämmän ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta – eikä nykypäivä poikkea tästä. Olemme olleet alalla tarpeeksi kauan tietääksemme, mikä vaikuttaa yrityksiin ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota kokemustamme ja tietämystämme alkuperäisen alkylaattibensiinin tuottajana.

Roland Elmäng perusti yrityksemme huolehtimaan metsätyöntekijöiden työympäristöstä. Kun hän huomasi, millaisia päänsärkyjä nämä työntekijät kärsivät hengittäessään käyttämänsä bensiinin myrkyllisiä höyryjä, hän kehitti alkylaattiseoksen. Tässä seoksessa oli huomattavasti vähemmän haitallisia päästöjä ja syöpää aiheuttavia aineita, kuten bentseeniä. Tuloksena oli terveellisempi ja turvallisempi työympäristö, josta oli hyötyä sekä työntekijöille että heidän koneilleen ja ympäristölle.

Alkylaattiseoksen käytöstä saatavat hyödyt moottorin suorituskyvylle ovat yhtä tärkeitä kuin kestävä ja turvallinen työympäristö. Alkylaattibensiinin käyttö vähentää myös typpioksidipäästöjä, mikä puolestaan vähentää alailmakehän otsonin muodostumista. Alailmakehän otsoni vaikeuttaa hiilidioksidin imeytymistä kasveihin ja sen muuttamista hapeksi fotosynteesin kautta. Jos haluat parantaa työympäristöä työntekijöidesi ja yritystoimintasi vuoksi, päivittäminen alkuperäiseen alkylaattibensiiniin on itsestäänselvyys.

Korkealaatuinen alkylaattibensiini, johon voit luottaa

Testaamme bensiinimme useita kertoja ennen kuin se päätyy kanisteriin. Olemme alusta asti testanneet polttoaineemme säännöllisesti varmistaaksemme, että ne säilyttävät koneiden suoritustehon korkealla tasolla. Aspenin kaltaisen korkealaatuisen alkylaattimerkin käyttäminen ei ole hyödyllistä ainoastaan myrkyllisten kaasujen minimoimiseksi ja päänsäryn vähentämiseksi, mutta myös moottorisi käyttöikä pitenee. Ja tämä on perusteellisten ja säännöllisten testiemme ansiota.

Aspenilla me uskomme jatkuvaan parantamiseen

Kuten kuvista näkyy, Aspenilla on suuri positiivinen vaikutus koneen osiin, ja se aiheuttaa paljon vähemmän vahinkoa moottorille. Näissä kuvissa näet sen tuntuvan eron, joka Aspenilla on moottoriin. Olemme tutkineet laboratorioissamme sitä, kuinka paljon tavallinen bensiini kuluttaa ja vahingoittaa moottoreita.

BTEX-aineiden osalta Aspenin alkylaattibensiinin ja tavallisen bensiinin välillä on huomattava ero, ja meillä on tutkimuksia, jotka osoittavat sen. Näissä kaavioissa näkyy huomattava vaikutus, kun kyseessä on pitkäaikainen altistuminen tavalliselle polttoaineelle. Haitallisten ja myrkyllisten päästöjen taso voi olla jopa 15 kertaa alhaisempi Aspenin alkylaattibensiinillä. Tämä tosiasia on kiistaton.Pitkäaikainen altistuminen koskee erityisesti ammattilaisia, koska he työskentelevät päivittäin pienillä käsikäyttöisillä koneilla ja ovat jatkuvasti höyryjen ympäröimänä. Haluamme muuttaa tämän, mutta tiedämme, että siirtyminen tavallisesta bensiinistä alkylaattibensiiniin ei ole lopullinen tavoite. Se on vaihtaminen Aspeniin – alkuperäiseen tuotemerkkiin