Sähkökriisi on johtanut polttopuupulaan

Monet omakotitalojen omistajat lähtevät nyt moottorisahoineen varmistamaan talven polttopuut. Kustannustehokas ratkaisu, kunhan moottori käynnistyy niin kuin pitää. Polttoaineen valinnalla on tässä ratkaiseva merkitys, ja seuraavassa selvitämme, mikä polttoaine on paras koneelle, naapurustolle ja lompakolle.

 

Uudet ajat vaativat uutta ajattelutapaa

Kauppojen halkosäkkien hinnat ovat nousseet, mutta halkojen määrät säkeissä ovat vähentyneet. Siksi on luonnollista, että omakotitalojen omistajat lähtevät itse metsään tekemään polttopuita. Moottorisahat kuumenevat ja toiset niistä selviävät urakasta paremmin kuin toiset. Mutta ikä tai hintalappu ei välttämättä ratkaise sitä, toimiiko moottorisaha niin kuin sen pitäisi. Tai pikemminkin saavuttaako saha täyden potentiaalinsa.

Asia on aika yksinkertainen – kaikki moottorit tarvitsevat puhdasta polttoainetta toimiakseen kunnolla pitkään. Riippumatta siitä, kuinka monta vuotta kone on ollut käytössä ja kuinka paljon se on maksanut. Kun tankkaat oikeaa polttoainetta, sinun ei tarvitse kärsiä moottorisahan takkuilusta työskentelyn aikana. Puhtaampi polttoaine on aina hintansa arvoista, ja puhtain bensiini on Aspenin alkylaattibensiini. Se on etanolitonta bensiiniä, josta on poistettu myös monet tavallisessa E10-bensiinissä olevat haitalliset aineet. Silloin moottori ei nokeennu, eikä sinun tarvitse hengittää pahanhajuisia pakokaasuja.

Kun tankissa on oikeaa polttoainetta, se tekee hyvää moottorisahalle, ja ympäristöäsi kohtaan.

Oikea polttoainevalinta tuo turvallisuutta

Halkovarkaudet ja ”halkostressi”. Kaksi melko epämiellyttävää sanaa, jotka ovat nyt yleisempiä kuin koskaan ruotsalaisessa lehdistössä. Puupulan ei kuitenkaan tarvitse tehdä oloasi turvattomaksi. Kyse on pikemminkin haasteesta, joka vaatii kestävän ratkaisun. Kun varmistat, että moottorisahasi toimii kunnolla, sinulla on kestävä ratkaisu, erityisesti taloutesi kannalta. Polttoaine on enemmän kuin pelkkä käyttöaine, kuten edellä kerroimme. Siihen liittyy paljon isompia asioita. Polttoainevalintasi määrittää moottorisahan kestävyyden, mutta myös sen, kuinka terveellinen on ympäristö, jossa sahaat. Eihän kukaan halua ympäristöönsä haisevia pakokaasuja?

Kun tankissa on oikeaa polttoainetta, se tekee hyvää moottorisahalle, mutta osoitat samalla myös kunnioitusta ympäristöäsi kohtaan. Tätä varten tarvitaan polttoainetta, joka on puhtaampaa kuin tavallinen kaupan bensiini. Tarvitset Aspenin alkylaattibensiiniä.

Aspenin alkylaattibensiini on varma investointi korkeiden kustannusten aikakaudella.

Moottorisahan on käynnistyttävä aina

Varsinkin nyt, kun omakotitalojen omistajat tarvitsevat niitä eniten. Tämän vuoksi polttoainevalintasi on tärkeämpi kuin koskaan. Käyttämällä moottorisahassa oikeaa polttoainetta varmistat, että moottorin tukkeutumisesta ei aiheudu suorituskykyongelmia. Moottorisahasi käynnistyy ja tekee työnsä aina, kun lähdet kaatamaan ja pilkkomaan puita.

Toisin sanoen: Aspenin alkylaattibensiini on varma investointi korkeiden kustannusten aikakaudella. Tankin täyttäminen tavallisella E10-bensiinillä saattaa lopulta tulla kalliiksi. Täältä saat lisätietoa Aspenin alkylaattibensiinistä.