Tuotteemme on nyt entistä parempi – lapsiystävällinen ja helpompi käyttää!

Etsimme Aspenilla koko ajan uusia tapoja tuotteidemme parantamiseksi. Siksi nyt myös 10 ja 25 litran kanisterimme ovat yhtä innovatiivisesti suun-niteltuja kuin niiden sisältämä polttoaine – kiitos lapsiystävällisten korkkien sekä uuden käyttäjäystävällisen muotoilun. Miksi kaikki tämä? Because we care.


Turvallisuus on kaiken A ja O

Tästä lähtien 10 ja 25 litran kanistereissamme on lapsiystävälliset, erityisten tiukat ja turvalliset korkit. Aikuiset voivat helposti avata ja sulkea korkin juuri sitä varten suunnitellulla avaimella. Korkin ansiosta noudatamme nyt täysin Euroopan kemikaalilainsäädäntöä koskien lapsiturvallisia sulkijoita ja uudelleensuljettavia pakkauksia (EC No. 1272/2008, CLP Asetus).

Helpompi käsitellä

Bensiinikanistereita käytetään usein ympäristöissä, missä ne joutuvat tekemisiin kosteuden ja lämpötilan vaihtelujen kanssa. Tämän vuoksi etiketti, jossa on tärkeää informaatiota turvallisuudesta, usein irtoaa. Aspenilla ratkaisimme tämän ongelman joitakin vuosia sitten ottamalla IML-kanistereissa käyttöön valetut etiketit. Olimme ensimmäinen, joka keksi tämän ratkaisun. Olemme myös edelleen ainoa, joka sitä käyttää. Ja nyt olemme ottaneet seuraavan askeleen – lapsiystävällisten korkkien lisäksi 25 litran kanistereitamme on parannettu seuraavilla käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla:

  • Ergonomisella kahvalla, joka helpottaa kaatamista.
  • Erittäin hyvällä mitanpitävyydellä, mikä vähentää pullistumisen riskiä.
  • Ilmanpoistokorkilla, joka takaa tasaisen ja nopean tyhjennyksen sekä turvallisen uudelleen sulkemisen. 

Because we care

Haluamme Aspenilla jatkuvasti kehittää toimintaamme ja haastaa vallitsevan nykytilanteen. Yli 30 vuotta sitten loimme vallankumouksellisen polttoaineen: alkylaattibensiinin. Puhtaamman, terveellisemmän ja kestävän kehityksen mukaisen polttoainemuodon, joka on parempi ihmisille, koneille ja ympäristölle. Vuosien aikana olemme jalostaneet tuotteitamme yhä enemmän. Ja nyt, parannuksilla, joita olemme tehneet 10 ja 25 litran kanistereihimme, olemme ottaneet seuraavan tärkeän askeleen tuotekehityksessämme. Tässä toimitusjohtajamme, Claes Alinin näkemys Aspenin kehityksestä ja tulevaisuudesta:

”Aiomme edelleen kasvaa kansainvälisesti. Samalla etsimme tapoja laajentaa tuoteportfoliotamme erilaisilla, brändilupauksemme odotukset täyttävillä vaihtoehdoilla. Teemme jatkossakin hyvää ja keskitymme siihen, mikä on ihmisille parasta.”

Haluatko tietää enemmän uusista, lapsiystävällisistä korkeistamme, alkylaattibensiinistä tai historiastamme? Ole hyvä ja lue lisää tai ota meihin yhteyttä.

* uudelleen suljettavissa päällyksissä käytettävien lapsiturvallisten sulkimien