Mitä sinulla on tankissa?

 

Auringonpaiste lämmittää taas ihanasti metsät, järvet ja pihat. Toisin sanoen on aika pyyhkiä pölyt kauden koneista, kuten ruohonleikkureista, raivaussahoista ja veneiden moottoreista. Mitä ikinä teet, rakennat tai korjaat tänä keväänä ja kesänä, yksi tärkeä peruskysymys kannattaa aina kysyä itseltään: mitä polttoainetta minulla on tankissa?

Jos vastauksesi on Aspenin alkylaattibensiiniä, onneksi olkoon – koneesi tekee työnsä tänäkin vuonna. Jos vastauksesi on tavallista E10-bensiiniä, on olemassa vaara, että koneesi on vaikea käynnistää. E10-bensiini, sisältää 10 % etanolia, joka sitoo kosteutta ja voi aiheuttaa ruostumista, kulumista ja koneiden suorituskyvyn heikkenemistä. Tämän voit kuitenkin helposti välttää, kun luovut vanhoista polttoainetottumuksistasi ja vaihdat Aspeniin. Tässä syyt miksi:

Koneesi kestävät pidempään. Aspenin alkylaattibensiini puhdistaa moottoreita sen sijaan, että se kuluttaisi niitä. Näin koneesi pysyvät helposti käynnistettävinä ja helposti huollettavina myös talvitauon jälkeen. Ja muista: pidempään kestävien koneiden käyttö on edullisempaa.

Työympäristösi paranee Aspenin alkylaattibensiinissä ei ole aromaattisia hiiliyhdisteitä, olefiineja, bentseeniä tai muita haitallisia aineita, joita on tavallisessa bensiinissä. Kun tankissasi on Aspenia, sinä ja ympärilläsi olevat ihmiset ette joudu kärsimään uneliaisuutta ja päänsärkyä aiheuttavista haisevista pakokaasuista.

Aspen – se alkuperäinen vuodesta 1988


Jos omistat bensiinikäyttöisiä kausikoneita, tarvitset polttoainetta, joka tekee työn aiheuttamatta haittaa sinulle tai muille ympärilläsi oleville. Tästä syystä Aspenin alkylaattibensiini on olemassa. Olemme jalostaneet tuotettamme yli 35 vuotta, ja olemme edelleen edelläkävijöitä alkylaattibensiinissä. Kun valitset Aspenin, voit siis olla varma, että valitset parhaan mahdollisen polttoaineen itsellesi, koneellesi ja ympäristölle. Täältä löydät oikean polttoaineen koneisiisi ja täältä paikan mistä ostat sitä.