Sähkön tuottaminen oikealla tavalla

Syksyn kylmyys on saapunut ja maassamme on sähkökriisi. Ei mikään huippuyhdistelmä, mutta onneksi voit tuottaa sähköä kotiisi itse bensiinikäyttöisellä aggregaatilla. Aggregaatitkin maksavat, joten niiden suorituskyky on ratkaisevan tärkeää, kun kustannukset ovat jo nyt korkeat. Miten siis varmistetaan, että aggregaatti käynnistyy ja toimii aina oikein? Kaksi sanaa: Aspenin alkylaattibensiini. Tässä artikkelissa kerromme miten ja miksi.

 

Bensiinien välillä on eroja

Tavallinen kaupallinen bensiini, joka tunnetaan myös nimellä E10-bensiini, sisältää 10 % etanolia. Tämä voi olla suuri ongelma bensiinikäyttöisillä aggregaateilla, olivatpa ne sitten uusia tai muutaman vuoden vanhoja. Syynä on etanolin kyky sitoa kosteutta varastoinnin aikana, mikä voi johtaa korroosioon, aggregaatin kumitiivisteiden vaurioitumiseen ja kaasuttimen tukkeutumiseen. Tämä voi näkyä kahdella tavalla: joko moottori ei käynnisty tai sen suorituskyky heikentyy.

Kun käytössä on oikea polttoaine aggregaatti kestää pidempään.

Aspenin alkylaattibensiinillä tämä vältetään. Se on jalostettua ja puhtaampaa bensiiniä, joka ei sisällä etanolia ja säilyy siksi pidempään kuin tavallinen E10-bensiini. Kun siis täytät tankin Aspenin alkylaattibensiinillä, voit olla varma siitä, että aggregaatin moottori käynnistyy ja käy tasaisemmin ilman nokeentumista myös kausivarastoinnin jälkeen. Kun käytössä on oikea polttoaine, aggregaatti kestää pidempään, eikä sinun tarvitse huolehtia huolloista ja korjauksista.

 

Arjen rahansäästöä

Omakotitalojen omistajat eivät halua aggregaatin aiheuttavan liikaa melua. Vaatimus, joka usein näkyy aggregaatin hintalapussa. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös aggregaatin vaikutus lähiympäristöön. Kukaan ei varmaan pidä haisevista pakokaasuistakaan. Tämän vuoksi omakotitalon omistajan on oltava huolellinen sekä bensiinin että aggregaatin valinnassa. Aspenin alkylaattibensiini on puhtautensa ansiosta paras polttoainevalinta aggregaatteihin.

Aspenin alkylaattibensiinillä, jälkiä ei jää lainkaan.

Voit itse asiassa testata tämän tiputtamalla tavallista E10-bensiiniä valkoisen lautasen päälle ja sytyttämällä sen. Jäljelle jää jälkiä bensiinistä. Jos sama tehdään Aspenin alkylaattibensiinillä, jälkiä ei jää lainkaan. Toisin sanoen, kun käytät aggregaatissa oikeaa polttoainetta, et ainoastaan paranna sen suorituskykyä, vaan vältät myös moottorin nokeentumisen ja ympäristön saastumisen.

 

Valitse oikea alkylaattibensiini aggregaattiisi

Bensiinikäyttöisestä aggregaatista on paljon hyötyä, mutta rahan säästäminen ei saisi koskaan tapahtua sinun tai läheistesi terveyden kustannuksella. Kuten edellä kerrottiin, polttoaineen puhtaus on ratkaisevan tärkeää paitsi aggregaatille myös ympäristölle, jossa sinä, perheesi ja naapurisi asutte.

Aspenin alkylaattibensiini on se alkuperäinen vuodesta 1988. Se on puhtaampaa bensiiniä, mikä hyödyttää konetta ja on terveellisempää käyttää. Ei siis ihme, että Aspen maksaa hieman enemmän kuin tavallinen bensiini – sen hyödyt ovat yksinkertaisesti suuremmat. Täältä saat lisätietoa Aspenin alkylaattibensiinistä.